perjantai 5. heinäkuuta 2013

Today

Apua, kohta on jo lähtö. Kotoa pitää lähteä kentälle jo vähän puoli neljän jälkeen, ja koko ryhmä tapaa kentällä kaksi tuntia ennen lennon lähtöä. Tämä on eka kerta kun tavataan koko ryhmä ja sen ryhmän kanssa me vietetään 4 viikkoa. En ole velä ihan varma missä ryhmissä siellä vietetään aikaa, taso-, lento-, vai joidenkin uusien ryhmien kesken. Ymmärtääkseni suurin osa ajasta vietetään suomalaisen lentoryhmän kanssa. Ainakin maltalla oltiin kokoajan muuten paitsi koulussa sen ryhmän kanssa. Luulen että Long Beachin kurssi on enemmän kansainvälinen kuin maltalla.

Viime viikko oli vähän juoksua kun piti käydä sukulaisten luona kyläilemässä koska kun tuun takaisin, on vain muutama päivä, ennen kun koulut alkaa taas. Oon myös käynyt ostamassa adapteria sun muuta. Tänään (tai eilen) oon oikeastaan vaan pakkaillut ja jännitellyt matkaa.

En ota konetta mukaan, joten postausten kuvat matkan aikana on otettu joko iPhone tai iPod nelosella.

Ekan viikon aktiviteettiohjelmassa meillä on ainakin ekat "bileet", Los Angelesin kokopäiväinen kierros ja Venice Beach. Tolalla viikolla käydään jo Disney landissa, Six Flagsissä ja Universal studiosilla.

Samaan aikaan Long Beachin kampuksella on ymmärtääkseni lähes 400 ihmistä! Siellä on myös kaksi tuttuani Lontoon Crew-viikonlopusta. He ovat kotoisin Norjasta ja Ruotsista. Odotan innolla pääseväni näkemään heidät taas!

Jos haluat tietoa jostain EFään liittyvästä jutusta tai haluaisit jonkunlaisen postaukseen niin kerro se kommenttiboxissa!

                                     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti