perjantai 4. heinäkuuta 2014

Long Beach Part 1

Nyt kun on vuosi kulunut ja oon vihdoinkin saanut ostettua muistitikun ja siirrettyä kuvat omalle koneelle. Nyt aijon siis tehdä postaukset yksityiskohtaisemmin ja paremmilla kuvilla.

 Ensimmäinen päivä
Aamulla puoli neljän aikaan lähti jo matka lentokentälle, oli tosi jännittävää mennä lentokentälle kun ei ollut tällä kertaa kaveria lähdössä mukaan. Maltallehan mulla lähti mun tosi läheinen kaveri kanssani, mutta tän matkan tein yksin. Toki olin puhunut osan kanssa jo Facebookissa ja samalla kurssilla sattui olemaan Maltalla samaan aikaan ollu ystäväni. Kuitenkin sinne lentokentälle mentäessä oli tosi epävarma olo, et mitä tästä nyt oikein tulee. Tosi nopeasti kuitenkin tutustuin muihin kurssilaisiin ja matkan lopussa oltiin jo tosi tiivis porukka. Ollaan vieläkin yhteyksissä joidenkin kanssa.
Aloitimme siis lentämällä Helsinki-Vantaan lentokentältä Frankfurttiin ja olimme siellä n. 4 tuntia odottamassa jatkolentoamme. Frankfurtista lento LAX kentälle kesti n. 11 tuntia ja kaikilla oli omat tietokoneet edessä istuvan penkin takana.  Lennot sujui mukavasti kurssilaisten kanssa jutellen ja lentokoneen tv:eitä katsellen. Saavuttuamme Los Angelesiin meidän piti vähän aikaa odotella bussia ja kampukselle päästyämme oli vielä info ja huonepanttien maksaminen ennen kuin saimme huoneemme. Huoneet ei ollu kovin kummosia, ne oli ''soluissa'' joissa oli 3 kahden hengen huonetta ja yhteinen vessa/suihku ja keittiö. Huoneet saatuamme lähdimme lähes heti kiertämään kampusaluetta ja ympäristöä, kävimme myös kaupassa. Kampuksella oli monta starbucksia ja asuntolammekin vieressä, n. 50 metrin päässä huoneestammekin oli yksi! Loppuilta sujuikin huoneisiin asettautumisessa.

''EF Club'' jossa tavattiiin aina ennen kun lähdettiin aktiviteetteihin ja kokoonnuttiin välillä illalla.

''Tervetulo tanssi''

Asuntolan Starbucks

Rakennus jossa huoneemme sijaitsi


Keittiö

Käytävä

Viereinen huone

Ovelta katsottuna

 Toinen päivä
Seuraavana päivänä oli lisää asettumista. Aamu alkoi aamupalalla jossa oli TODELLA PALJON ruokaa, ja kaikkea erillaista niin että varmasti jokaiselle löytyi jotain.  Aamupalan jälkeen meidät jaettiin ryhmiin missä hengailtiin opettajien johdolla koska ei oltu vielä saatu tasokokeiden tuloksia. Kierreltiin vähän kampusta joka oli tosi iso ja käytiin myös bussipysäkkillä, mistä opettaja kertoi että pääsee melkein minne vaan. Saatiin myös Passport to Learn- vihkoset joista ei oikeen ollut mitään hyötyä muuten kuin tehtiin joitain tehtäviä sieltä. Lähdettiin sitten läheiseen ''keskustaan'' syömään tacopaikkaan ja Targettiin, ei siellä oikein muuta ollutkaan kun muutamia marketteja, ravintoloita ja Starbucks. Illalla meillä oli viereisessä pyramidissa neon disko jossa oli paljon ihmisiä ja hyvää musiikkia, disko meillä oli muistaakseni n. 2 kertaa viikossa (?) mutta ei käyty kuin muutamassa koko matkan aikana. Niissäkin meno oli kuitenkin paljon parempaa kuin odotin. Kameraa mulla ei ollut mukana niin sieltä diskosta ei oo kuvia.


 Seuraavia päiviä
Meillä oli vielä samalla viikolla ensimmäinen kunnon koulupäivä joka tuli kun jaettiin ensin aktiviteettiryhmiin ja siitä opiskeluryhmiin. Itse olin tasolla 4 vaikka viimevuonna olin 5 tasolla. Koulussa tutustuttiin muihin luokkalaisiin eikä oikeastaan käytetty kirjoja paljoa ollenkaan.
Käytiin sitä seuraavana päivänä IHOP issa syömässä aamupalaa aikaisen herätyksen jälkeen ja oli tosi hienoa päästä maistamaan aitoja pannukakkuja, siellä sai kanssa jos osti juoman niin niin monta ilmaista täyttöä kun kerkesi juoda. Käytiin samana päivänä myös TJ.Maxxissa joka oli tavaratalo mistä löytyi esim. aitoja converseja n. 30 dollarilla.


Myöhemmin iltapäivällä lähettiin ajelemaan Los Angelesiin ja oli ihan mahtava paikka! pysähdyttiin eka jossain Meksikolais paikassa ja käytiin sitten Hollywood Walk of Famella. Ajettiin myös Beverly Hillssin ja Rodeo driven läpi ennen kuin mentiin The Groveen shoppailemaan.
Kaikki tuntu pitävän kahvista!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti