lauantai 5. heinäkuuta 2014

Long Beach part 2

Hollywood päivän jälkeisenä päivänä oli vaihtoehtoinen San Diegon matka johon en lähtenyt, se oli ainoa lisäaktiviteetti jot en ottanut. Me jotka jäimme kampukselle lähdimme sitten ostoksille vähän matkan päässä olevaan kauppakeskukseen Los Cerritokseen. Bussi meni ilmaseksi ''opiskelijakortilla'' eli päästiin ihan huonekortilla. Bussilla matkaa oli melkein tunti mutta kauppakeskus oli tosi iso ja siellä oli monia kauppoja mm. Hollister, VS, A&F, Bath&Body Works, Pac Sun, Forever 21, Macy's. Mulla ei ollut kameraa mukana niin mulla on vaan puhelimella otettuja kuvia.
 Meillä oli yksi päivä milloin oltiin vaan päivällä koulussa, iltapäivällä kampusalueella hengaamassa, pesemässä pyykkiä, käytiin porukalla Targetissa ja Starbucksissa ja ostettiin ihan hullut läjät ruokaa! Sitten oli lisää hengailua ja illalla katottiin pihalla isolta screeniltä kauhuleffaa.


 Käytiin Seuraavaksi Laguna Beatchilla ja siellä oli ihan sika paljon ihmisiä! Illalla meillä oli Megaparty kampuksen tiloissa.
 Keskiviikkona lähettiin käymään Long Beach Downtownissa, jossa ei oikeestaan ollu hirveesti tekemistä, käytiin ottamassa kuvia ja sit nopeesti Hootersissa syömässä, saatiin kuitenkin pari tuntia kulutettua ennen kun mentiin takaisin kampukselle. Käveltiin vähän ympäriinsä ja sieltä sai iha superhienoja kuvia vielä tolla hyvällä säällä.
Seuraavana päivänä lähdettiin heti aamusta Premium Hills Cabazon outleteille. Sielläkin oli ihan hulluna kauppoja ja myös paljon halvempaa. Esim. Converset jotka maksaa suomessa n. 140 euroa oli siellä 50 dollaria eli n. 40€. Matkakin oli hieno kun mentiin ehkä n. 1,5 h bussissa sine niin matkalla oli '' autiomaata'' ja perillä ihan sikakuuma.


Sitten olikin normipäivä: Aamupäivällä koulua, syömään, valmistauduttiin ja lähdettiin taas shoppailemaan, tultiin takaisin ja valmistauduttiin seuraavan aamun aikaiseen lähtöön.

4 kommenttia:

  1. Pitikö sun hankkia joku viisumi tonne Californiaan ?:)

    VastaaPoista
  2. Meijän piti ainakin hankkia ESTA, joka käsittääkseni vastaa viisumia. EF antaa ennen matkalle lähtöä ohjeet sen ja muiden paperien hankkimista varten ja hoitaa myös osan papereista kuntoon, ettei niistä tarvitse huolehtia. Toimistolta annetaan selkeet ohjeet mitkä paperit pitää olla ja mitä pitää lähettää toimistolle :)

    VastaaPoista
  3. Aivan mahtavaa hei! Mäki haluun :c

    VastaaPoista