keskiviikko 27. elokuuta 2014

Long Beach Part 3

Lauantaina lähdettiin aikaisin aamulla Disneylandiin. Suurin osa meidän ryhmästä lähti mukaan ja liikuttiin välillä isossakin porukassa. Ne jotka eivät tulleet mukaan, kävivät Huntington Beachilla päivällä ja viettivät sitten aikaa kampuksella. Disneylandin lisäksi käytiin California Adventure Parkissa jossa oli tosi paljon hienoja laitteita ja kaikki oli niin paljon isompaa kuin Suomessa. Oon aina ajatellut että en tulis ikinä näkemään näitä paikkoja, niin sitten oli hienoa oikeasti mennä sinne ja seisoa sen linnan edessä mistä olin kuullut pienestä lähtien. Disneylandissa oltiin koko päivä, lähdettiin aamulla n. 06.00 ja tultiin vasta 24.00 jälkeen takaisin. Alue oli niin iso ettei silti keretty käymään läheskään kaikkialla missä haluttiin. Vaikka sää oli vähän sateinen ja pilvinen niin oli tosi hauskaa!Meillä oli tosi aktiivi-viikonloppu, sillä seuraavana päivänä lähdettiin SixFlags huvipuistoon. Sinne meitä lähti vain vähän, ja muut hengaili kampuksella ja kävivät kaupassa. Vaikka vähän vaihteleva sää jatkui, oli ihan kiva, ettei kokoajan ollut tuskaisen kuuma. Huvipuiston laitteisiin oli todella pitkät jonot, joissain jopa 2 tuntia, mutta ne oli kanssa ihan eri luokkaa suomen laitteiden kanssa, ja oli tosi hienoa päästä näkemään ne kaikki. Kuviin ei edes saanut mahdutettua hienoimpia laitteita. Täälläkin vietettiin koko päivä ja sitten illalla tultiin takaisin, mentiin melkein heti nukkumaan väsymyksen takia. 

Lisäsin tähän postaukseen kuvan näistä aktiviteettihinnoista kun niitä kysyttiin. En tosiaan oo mikään mestari kuvanmuokkauksessa niin tossa on tollanen puhekupla peittämässä mun henkilökohtaset tiedot :D Hinnat on dollareissa. Voi olla että ne on muuttunut mutta tollaset ne oli sillon kun mä olin siellä :)

6 kommenttia:

 1. maksaako noi kaikki retket erikseen, esim toi disneyland-retki :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo maksaa erikseen. Joitain päiväaktiviteettejä tai opintomatkoja siihen hintaan sisältyy mut noi kaikki isommat matkat on siihen lisäksi. Mä ainakin suosittelen ottaa ne kaikki, päästiin käymään ihan sika hienoissa paikoissa, ja jotkut esim päiväretket ei sit maksanu paljoo :)

   Poista
  2. paljonko eri retket maksavat? :) esim sinne los angelesiin, universal studioille ja disneylandiin ?

   Poista
  3. Lisäsin tohon postauksen loppuun kuvan tosta ''hinnastosta'' mikä saatiin siellä :)

   Poista
 2. hei,
  onko tuolla matkalla koko ajan joku suomalainen liideri jonka puoleen voi kääntyä? saako itse valita kenen kanssa jakaa huoneen? ja opiskellaanko koulussa muutakin kuin englannn kieltä?
  arvostan jos vastaisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi!
   Joo siellä lähtee suomalainen liideri matkaan mukaan jolle voi kaikesta mennä puhumaan! Meillä ainakin oli sellane meeting aina päivän lopussa et nähtiin koko porukalla siellä loungessa ja liideri tuli kanssa niin voitiin sillon puhua. Kyllä aina muutenkin sai soittaa ja kaikki henkilökunta oli siellä sitä varten et sai kysyä tai pyytää apua :)
   Jos tietää ennen matkaa kenen kanssa haluaa majoitua, voi sitä pyytää toimistolta et saa majottua sen kanssa ja sitten toimisto hoiti sen. Jos sitä ei oo ilmottanut ni sillon paikan päällä sulle annetaan huonekaveri. Koulussa Californiassa opiskeltiin englantia, niinkuin kaikissa USA, Brittien, Australian ja Maltan kohteissa. Sitten jos haluu opiskella muita kieliä niin Ranskaan, Espanjaan, Saksaan ja Ruotsiin järjestetään erikseen matkoja, missä opiskellaan näitä kieliä.

   Poista