sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Long Beach Part 4

Seuraava reissu olikin Universal Studiosille. Se paikka oli oikeesti ihan mahtava ja vaikka jonot laitteisiin olikin pitkiä, mun mielestä, jos vaan on mahdollisuus ni kannattaa käydä! Ne laitteet missä me käytiin oli niin hienoja etten tiiä voiko missään muualla kokea sellasia. Siellä oli myös House of Horrors mikä on varmaan pelottavin paikka ikinä. Kiljuin koko ''talon'' ajan ja kun tultiin ulos olin ihan hikinen ja hengästynyt kun olin vaa yrittäny juosta koko matkan.
Mentiin siis Universal Studiosille ihan aamusta ja meillä oli siellä hyvin aikaa kierrellä ja syödä yms. illalla meillä oli siellä EF disko, jossa oli ihmisiä jopa San Franciscosta ja tavattiin tosi monia ei maalaisia nuoria.
Siinä menikin koko päivä, ja yöllä palattiin asuntolaan ja nukkumaan.

Tästä välistä multa puuttuu kuvat muutamalta päivältä. Oli vain tavallista koulua, hengailua, aktiviteetteja kampuksella ja shoppailua.
Muutama päivä myöhemmin meillä oli oikein aktiviteetti täyteinen päivä; käytiin koulun jälkeen Venice Beachilla kiertelemässä ja sitten Santa Monicassa shoppailemassa lisää. Sää ei ollut kauheen aurinkoinen ja ei oltu rannalla kauaa kun tuuli niin paljon, ei se kuitenkaan haitannut yhtään.
Samalla viikolla meillä oli vielä ''valmistuminen'', koska meidän kanssa samoilla tunneilla olleet kurssit lähti kotiin norjalaisia lukuun ottamatta. Meillä oli siis vielä viikko matkaa jäljellä tässä vaiheessa. Saatiin silti lakit ja todistukset samaan aikaan muiden kanssa, vaikka meillä oli tunteja seuraavalla viikolla. Meillä piti olla samana päivänä käynti Science Centerissä, mutta kun päästiin paikalle, siellä oli joku palohälytys eikä päästy edes sisään. Nähtiin sitten paikallisia palomiehiä ja paloauto, jonka jälkeen lähdettiin takasin asuntolalle pakkailemaan, koska meidän piti muuttaa päärakennukseen viimeiseksi viikoksi.2 kommenttia:

  1. Oon nyt vähän pihalla, mut mitä siellä Science Centerissä olis ollu ku ette siellä päässeet käymään?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tosiaan tiiä... Joku oli päättänyt vaihtaa Griffitin observatoriolla käymisen (eli hollywood kyltit) tohon. Ei kukaan tiietty oikein mikä se oli. Kun kuultiin, ettei päästä käymään siellä kylteillä niin valitettiin kyllä sen verran että ymmärtääkseni ryhmiltä ollaan kysytty kumpaan ne haluaa mennä/mennään automaattisesti sinne observatorioon.

      Poista