sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Long Beach part 5

Meidän viikonloppuretki San Franciscoon oli tosi kiireinen, mutta oli tosi hienoa nähä sellaisia paikkoja mitä oli nähnyt vaan kuvissa tai leffoissa. Ajomatka oli pitkä, melkein 8 tuntia. Lähettiin bussilla aikasin aamusta ja oltiin iltapäivällä San Franciscossa. Sään radikaalisti vaihtuminen oli tosi yllättävää, eihän suomessa lämpötilat putoa kummentä astetta, tule älyttömästi sumua ja rupea satamaan ja tuulemaan hirveästi koko ajan jos ajaa Helsingistä Kajaaniin?
Kun saavuttiin hotellille, meidän piti odottaa jonkin aikaa kun huoneita tarkiistettiin. Huoneet oli ihania ja sängyt oli tosi isoja ja pehmeitä. Meillä oli kaksi tuplasänkyä, eli sänky jaettiin kahden henkilön kesken. Ikkunoista oli hieno maisema, oltiin ehkä 13. kerroksessa.
Vaihettiin vaan vaatteet ja lähettiin vähän kiertelemään kauppoja ja ympäristöä. Hotelli oli ihan muutaman minuutin kävelymatkan päässä Union Squaresta. Käytiin kaupassa ostaa vähän iltapalaa ja mentiin kavereiden huoneeseen istuskelemaan.
Tokana päivänä kierreltiin näitä yleisiä nähtävyyksiä. Käytiin Lombard Streetillä, Golden Gate Bridgellä, pyörittiin bussilla ympäriinsä ja mentiin sitten Pier 39 kiertelemään. Ilalla meillä oli Hard Rock Cafessa illallinen ja sen jälkeen disco. Aamulla käytiin uudestaan ostoskeskuksessa ennen kun lähettiin takas pitkälle bussimatkalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti