sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Long Beach part 7

Viikonlopun Las Vegas reissu oli mahtava. Matkalle lähti melkein meidän koko suomi ryhmä, joka oli tosi jees.
Lähettiin perjantaina bussilla heti koulun jälkeen ja vaikka Los Angeles alueella oli kuuma, niin kun aavikolla noustiin bussista pois, oli ihan erilainen kuuma. Ajeltiin yöllä bussilla ympäriinsä ja käytiin katsomassa valoshow yhden casinon ulkopuolella ennen kun mentiin hotellille ja sitten suoraan nukkumaan koska oli jo tosi myöhä.


Aamulla bussi vei meidät shoppailemaan ja se ostoskeskus oli aika jännä sisältä. Katot oli maalattu taivaan näköiseksi ja kauppojen ulkoasut muistuttaa antiikin Roomaa.


Lähettiin sitten kävelemään Las Vegas Strippiä pitkin ja käytiin myös muutamassa hotellissa ja M&M's Worldissa
Ilalla meillä oli illallinen Stratosphere Towerissa. Buffet missä oltiin, oli paras missä olen ikinä ollut. Mitä vaan ruokaa keksit, siellä oli sitä. Me suomalaiset syötiin kuin possut ja jätettiin vaan hirveet pinot lautasia pöytään. 
Ruuan lisäksi meillä kuului hintaan pääsy tornin yläkertaan ja yksi huvipuistoajelu tornin päällä. Siellä ylempien kerrosten parvekkeella oli siis laitteita jotka oli tosi pelottavia. 
En vielä osannut käyttää tuolloin kameraa kunnolla, saati sitten yökuvausta, niin kuvien laatu on aika huonoa.
Sunnuntai aamupäivällä kävikin matka sitten kohti asuntolaa, jossa nukkuimme yhden yön ennen kuin seuraavana aamulla lähdimme lentokentälle. Ennen Vegasista lähtöä kävimme tietenkin kuuluisalla Las Vegas kyltillä.


Matka kotiin oli tietenkin haikea, ja oli ikävää taas hyvästellä kaikki kaverit. Kotona oli jonkin aikaa outoa kun ei enää ollutkaan kokoajan samojen ihmisten ympäröimänä.

Californian matkani on ollut yksi elämäni parhaista ajoista ja oli tosi hieno kokemus nähdä kaikki mitä californiassa on. Ehdottomasti, jos on mahdollisuus, niin kannattaa lähteä! Matkasta hyötyy paljon: kielitaito lisääntyy, itsenäistyy, saa uusia kavereita ja hienoja kokemuksia.

Jos on kysymyksiä matkaan tai EF:ään liityen niin laittakaa kommenttia boxiin tai voi laittaa viestiä: erika.akerblom@hotmail.com  
Autan mielelläni kaikessa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti