sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Miten varata EF kielimatka

Varaaminen ei varmastikkaan ole se vaikein osa matkalle lähtemisessä. Kuitenkin ajattelin tehdä postauksen missä kerron eri varaustavoista, jotta kaikki varmasti saa sen oikeaan osoitteeseen.
Eli varaamiseen on kolme tapaa:

 1. Soittaminen
Voit soittaa toimistolle ja kertoa haluavasi tehdä varauksen. Jos tiedät jo kohteen ja kurssin, on varaaminen helppoa. Jos et vielä tiedä, minne haluat, voit toimistolla puhelimeen vastanneen kanssa keskustella eri kohteista ja sitten päättää. Toimistolta kysytään tietoja, ja jos varaat matkan kaverin kanssa, voi sanoa haluavasa yöpyä samassa huoneessa tai perheessä kaverin kanssa. Kerro myös jos haluaisit lisäpalveluita, kuten matkavakuutuksen tai simkortin.
Puhelinnumero on :(09) 6869 23 11


 2. Internet
EF: än nettisivuilla on oma ''varaa heti netin kautta'' osio. Täällä tulee täyttää kurssin tiedot ja sen jälkeen omat tiedot, ja lähettää. Tämä on helppoa jos tiedät jo oman kurssisi ja kohteesi. Myös täällä voit lisätä mitkä lisäpalvelut tahtoisit ottaa.
Linkki osioon on tässä: http://www.ef.fi/lt/reserve-online/ 3. Tapahtumat
Jos näet EF: än ständin eri tapahtumissa tai paikoissa, voi näissä käydä varaamassa matkansa. Henkilökunta osaa auttaa kaikessa ja jos paikanpäällä on ambassadoreja, voivat he kertoa kokemuksistaan.Jos sinulla on vielä lisää kysymyksiä ennen varaamista, voit laittaa toimistolle sähköpostia (Finland@ef.com) tai kysyä itse matkalla olleilta ambassadoreilta.
Ennen matkan varaamista voit käydä infoissa, joita järjestetään myös netissä. Info -aikataulut löytyy täältä http://www.ef.fi/lt/infomeetings/

Ida Åkerblom5 kommenttia:

 1. matkanhan voi varata myös postitse sillä lomakkeella joka on esitteen lopussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä voi! Sitten kun kirje saapuu efälle, sieltä soitetaan ja varmistetaan varaus :)

   Poista
 2. Hei! olen lähdössä kesällä 2016 long beachille ja kiinnostaisi tietää muuutama asia :) ensinnäkin otitko sä international kurssin vai sen kiertomatka jutun? ja missä vaiheessa valitaan aktiviteetit? paljonko ne maksaa? hassua että ne pitää valita ja maksaa vasta paikan päällä ja missään ei asiasta mitään lue :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo mulla oli toi international kurssi. Ja aktiviteetit voi ostaa joko suomesta etukäteen ja maksaa ennen matkaa, tai voi valita paikanpäällä, meillä tais olla tokana päivänä mahdollisuus valita ja ostaa niitä. Ite ostin suurimman osan suomessa, ja sitten ostin paikanpäällä vielä pari, joita en ollut aiemmin ottanut. Mulla on jossain aiemmassa postauksessa lopussa kuva siitä aktiviteettilapusta, missä näkyy ne hinnat dollareina. Euroina ne on hiukan halvempia :)

   Poista
 3. Kiitos paljon ! :)

  VastaaPoista