torstai 12. helmikuuta 2015

EF AMBASSADOR

Mikä on Ambassador?

Ambassador-ohjelma on ympäri maailmaa toiviva entisten kielimatkalaisten ohjelma, jossa oman maan toimmistolle tekemistä töistä saa pisteitä, joilla voi lunastaa erilaisia palkintoja.

Elikkä siis: Kielimatkan jälkeen voi liittyä Ambassadoriksi, jonka tehtävänä on kertoa kokemuksistaan kielimatkoilla ja auttaa vanhempia ja oppilaita. Meiltä voi kysyä mitä vaan johonkin maahan tai yleisesti liittyvää. Eniten tiedetään tietenkin omista kohteista, mutta nyt kun ollaan tutustuttu kaikki toisiimme erilaisissa töissä ja netissä, niin ollaan vaihdettu kokemuksia ja tiedetään aika paljon myös muista kohteista. Osataan myös ohjata enemmän tietävän ihmisen luokse jos haluaa lisää tietoa.

Pisteitä voi siis kerätä erilaisista aktiviteeteista, kuten esitelmien pitämisestä, keskustelupalstoilla kommentoimista, vanhempien kysymyksiin vastailemista, esitteiden jakamista, toimistolla auttamista. Pisteitä saa myös jos joku mainitsee nimesi varauksen yhteydessä. Jokaisesta aktiviteetista saa 5-1000 pistettä, riippuen sen koosta.

Pisteillä saa paljon erilaisia palkintoja, kuten lahajokortteja, gopro, tabletti, puheli, playstation tai jopa uusi kielimatka. Suurin osa ambassadoreista tähtää aina uuteen kielimatkaan. Itse keräsin Californian matkani pisteillä ja näin myös tulevan matkani Floridaan. Neljän viikon USA matkaa varten tarvitsee 14000 pistettä + 3 varausta.

Teemme tätä sen takia koska haluamme jakaa hyviä kokemuksia matkoistamme ja auttaa muita matkoille. Ambassadorina olemisesta saa myös työtodistuksen ja tietenkin työkokemusta. Myös palkinnot ovat motivoivia ;)

Ambassadoria ei velvoiteta mihinkään muuhun, kuin siihen että on asiallinen ja todenmukainen. Toiminnan voi myös lopettaa milloin haluaa ja ei ole mitään minimi määrää kuinka paljon töitä pitää tehdä.

Ambassador yhteisö on ihana. Olen saanut monta uutta kaveria ja toimiston väki on todella mukavaa. Oon tosi tyytyväinen päätökseeni liittyä ambassadoriksi ja nyt, kun on kolmas vuoteni ohjelmassa, olen hyötynyt todella paljon ja saanut niin paljon uskomattomia kokemuksia EF:än kautta.

Oisi ihan mahtavaa jos voisitte auttaa mua mun matkan saavuttamisessa: Jos kiinnostaa kielimatkat, tilaa ilmainen esite osoitteesta http://my.ef.com/Erika.Akerblom :)

Jos on kysymyksiä voi laittaa kommenttia tai sähköpostia osoitteeseen erika.akerblom@hotmail.com


3 kommenttia:

 1. Mitä toi 3 varausta tarkottaa? Onks se niinku et olis pitäny olla 3 kertaa matkalla?? Kiitos jos vastaat!

  VastaaPoista
 2. Mitä toi 3 varausta tarkottaa? Onks se niinku et olis pitäny olla 3 kertaa matkalla?? Kiitos jos vastaat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se meinaa että on pitänyt suositella matkaa kolmelle ihmiselle, ja saada heidät lähtemään matkalle, eli kolme ihmistä on kertonut varanneensa matkan sinun suosittelun/avun ansiosta :)

   Poista