keskiviikko 27. toukokuuta 2015

10 hyvää syytä lähteä kielimatkalle

Kielimatkojen hyödyllisyydestä liikkuu paljon epäilyksiä. Kielimatkat ovat kuitenkin monipuolisia ja hyvä tapa oppia itsestään ja maailmasta. Tässä suurimmat syyt lähteä kielimatkalle:1.ITSENÄISTYMINEN
Kielimatkalla, kun pääsee hieman irti vanhemmista ja täytyy miettiä enemmän itseään ja tehdä asioita itse, pääsee turvallisessa ympärristössä opettelemaan itsenäistä elämää.
2.KIELI
Yksi pääsyistä lähteä kielimatkalle on opiskella kieltä. Varmuus ja rohkeus puhumiseen ja motivaatio opiskeluun varmasti kasvaa matkan aikana, ja kielitaito on tulevaisuudessa todella tärkeä asia.
3.KAVERIT
Kielimatkalla saa kavereita monista maista, ja joistain kavereista voi tulla todella läheisiä. On mahtavaa tuntea ihmisiä ympäri maailmaa, ja minäkin olen saanut parhaat kaverini kielimatkoilta.
4.KULTTUURI
Kielimatkalla pääsee kokemaan uuden kulttuurin ja elämäntavan aivan läheltä, ja tämä jos mikä avartaa silmiä. Isäntäperheessä pääsee kokemaan paikallisen arkea ja elämää.
5.NÄHTÄVYYDET
Kohteessa pääsee kiertämään kaikkia hienoja nähtävyyksiä ja merkkipaikkoja, joiden ansiosta matkasta tulee ikimuistoinen. Matkasta otetaan kaikki irti.
6.EI TYLSÄÄ KESÄÄ
Kielimatka on monipuolinen ja jännittävä kokemus joka takaa, ettei ole tylsää.
7.SHOPPAILU
Ulkomailla shoppailu on todella kivaa, kun pääsee ostamaan kaikkia hienoja merkkituotteita, joita suomesta ei saa. Varsinkin jenkeissä shoppailu kannattaa.
8.YKSIN MATKUSTAMINEN
Kielimatkalla pääsee matkaan ilman perhettä ja saa varmasti kavereita. Matkalle pääsee kuitenkin kaverin kanssa. Lähtö ei kuitenkaan ole pelottava kokemus, liiderin tuen ja turvan ansiosta.
9.MATKAN ODOTUS
Matkan odottaminen ennen sinne lähtöä on yksi parhaista tunteista mitä tiedän. Päivien laskeminen ja pakkaamisen suunnittelu on ihanaa!
10.AMBASSADOR
EF:ällä voi liittyä ambassadoriksi, jolloin pieniä töitä tekemällä saa hienoja palkintoja, esim. kielimatkan, lahjakortteja tai puhelimen.


5 kommenttia:

 1. monta kuukautta ennen kielimatkaa se pitäisi varata

  VastaaPoista
 2. Kuinka monta kuukautta ennen kielimatkaa matka pitäisi varata??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo mitään tiettyä aikaa, milloin matka pitää varata. Parasta oisi kuitenkin varata matka ennen vuodenvaihdetta, jotta paikkoja vielä löytyy.

   Poista
 3. Heii, millon teet postausta sun Floridan matkasta? :) Odotan sitä innolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Mulla oli vähän ongelmia kuvien kanssa (aka. kaikki niistä hävisivät, joten käytän kaverini kuvia postauksissa), joten siksi näin pitkä viive, mutta teen ne pian! :)

   Poista