keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Malta 2012

Vihdoinkin saan kanssa tehtyä postauksen maltasta!
Kohdehan on nykyään maltalla hieman eri, mutta samoja maisemia siellä näkyy, sillä majailtiin ihan vartin kävelymatkan päässä uudesta hotellista. Maltan saari on tosi pieni, ja ajettiin se bussilla läpi melkein tunnissa. Maisemat on hienoja, vaikka metsää ei oikeastaan löydy, ja säät oli noiden kolmen viikon aikana mitä parhaimmat! Kertaakaan ei satanut ja lämpöä oli aina +25 astetta. Kolme viikkoa meni ihan hujauksessa, ja sain sieltä mun tälläkin hetkellä yhden parhaista kavereista!
Lähtiessäni olin tosiaan 13- vuotias, että aika nuori, mutta tosi hyvin tulin kaikkien kanssa toimeen. Ikää ei niinkään paljoa ajatella, ja mun parhaimpia kavereita matkalla olikin tuolloin 16-vuotiaat huonekaverit.

Matkan aikana meillä oli paljon erilaisia aktiviteetteja, esim. leffaa, keilausta, shoppailua... Käytiin Cominolla ja Vesipuistoissa ja yöristeilyillä. Koulussa oli tosi mukavaa porukkaa, ja tehtiin pääasiassa videoprojekteja matkasta. Meijän video valitettavasti hävisi jonnekkin, kun sitä yritettiin siirtää youtubeen, joten se ei oo enää saatavissa. Tykkäsin tosi paljon maltalaisesta ''chillistä'' kulttuurista, vaikka se ehkä jotain asioita (esim. bussikuljetuksia) vaikeutti. Ruoka oli kanssa hyvää, ja monenlaista oli tarjolla, merenelävistä pitsaan. EF Discoja oli joka ilta, ja muutaman kerran viikossa oli teemabileet, esim vaahto tai neon bileet.

Seuraavaksi jonkinnäköisiä otoksia matkasta, jotka ei ole vielä hävinneet. Kolme vuotta sitten en tosiaan ollut kauheen taitava kuvaaja vielä, joten laatu ei ole sitä ihan yläluokkaa.

Jos haluat lukea Long Beachin matkasta, niin 2014 heinäkuu-lokakuu aikaväliltä löytyy seitsemän vähän ''parempilaatuista'' postausta niistä.

P.S. jos haluat tilata ilmaisen esitteen, se onnistuut ästä linkistä: http://my.ef.com/Erika.Akerblom
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti